Honor

Zhakira/Kira - S*Magica De Vil's Zhakira af Topaz 
Stamtavla
Född: 2017-01-07. 

Kastrerad.

Färg: f 24, svartsköldpadd spotted

HCM u.a 2018-09-26

PKD u.a 2019-04-10 

PK def negativ 

C/C, och är inte Colourpointbärare.
A-blod

Zhakira är generation 4 från min första sibiriska katt Tosca. Hon är ett riktigt litet yrväder som livar upp sina äldre släktingar här hemma med en massa bus och upptåg. 


S*AceroRamos Corinth
Stamtavla
Född 2019-01-15.
Färg: n 24, svart spotted

Kastrerad.

Corinth är en underbart vacker tjej, lika fin utanpå som inuti. Hon är från min Kiisa's sista kull som Kerstin S*AceroRamos köpte. Med pappa I'm Dutch and I know it får jag alla de katter jag har importerat under åren och särskilt min älskade Abaz bror Aivengo samt lite nytt. Har hennes planer utstakade redan, men de är för många år framåt och jag hoppas att de ska gå i lås då det är mycket på vägen som oxå skall gå i lås.

Tack snälla Kerstin för att jag fick köpa tillbaka Corinth efter Kiisa!

Ronya, S*Magica De Vil's Ronya af Kooshe
Stamtavla

Född 2020-05-12

Färg: n 24, svart spotted


Ronya bestämde tidigt att hon skulle stanna här, o hon är generation 5 i rakt nedstigande led. Redan som liten så fort jag kom in till kattungarna ställde hon sig och skrek tills jag tog upp henne så hon skulle få gos i massor. Hon älskar sin matte fortfarande bäst i hela världen, och tycker det är kul att matte jobbar hemifrån så hon kan ligga bredvid matte mellan skärmarna och datorn på skrivbordet hela dagarna. Min älskade Gizmie är farmors far, så extra roligt att han är med i hennes stamtavla, så här har jag fått in alla katter jag ägt o importerat i stamtavlan utom en.